Skip to Main Content »

VoIPandGO shop - Welcome

You're currently on:

Gigaset R630H Pro

Gigaset R630H Pro

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Gigaset PRO
See other products by Gigaset PRO

Be the first to review this product

Availability: In stock

Excl. Tax: €95.43 Incl. Tax: €115.47
Add Items to Cart

Robuuste telefoon voor de meest veeleisende omstandigheden


Deze robuuste DECT-telefoon biedt alle belangrijke functies die u nodig heeft in een efficiënte bedrijfstelefoon. De telefoon is ontworpen conform de recentste normen en is compatibel met alle Gigaset DECT-basisstations. De R630H PRO is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met de Gigaset N510 IP PRO Single en N720 DECT IP Multicell oplossingen. Met de grote rubberen toetsen kunt u comfortabel het toetsenbord bedienen. De telefoon gaat zo een volledige werkdag mee, zonder dat u de telefoon hoeft op te laden. Dankzij de gecertificeerde beveiligingsklasse, solide behuizing en moderne uitstraling garandeert de R630H PRO dat u uw werk gedaan krijgt, hoe zwaar het gesprek ook is.


Bestand tegen stof en spetters en schokbestendig


De R630H PRO voldoet aan de internationale IP65-normen voor bescherming tegen stof en water, waarmee het de perfecte bedrijfstelefoon is voor werkplaatsen, fabrieken, bouwterreinen en andere veeleisende omstandigheden.


Ontvang uw oproep in en buiten uw kantoor


De R630H PRO ondersteunt alle Gigaset pro basisstations zodat u volledige dekking hebt in een gebouw en de omgeving, onafhankelijk van de grootte. U zult geen onderbrekingen ervaren tijdens het bellen, geen verbroken verbindingen en geen slechte geluidskwaliteit. De R630H biedt volledige dekking. Daarnaast heeft u ook direct toegang tot de Gigaset pro PBX manager. Het is zeer gemakkelijk om via de cloud door telefoonboeken te bladeren en voicemails te beluisteren, zelfs wanneer u onderweg bent.


Rubberen toetsen voor perfecte grip


De geribbelde batterijklep zorgt voor een stevige grip, zodat het toestel niet uit uw hand glijdt. Met de grote rubberen toetsen kunt u eenvoudig kiezen, ook als u handschoenen draagt. Het toetsenbord is helder, verlicht en robuust, en is bovendien afwasbaar. Dankzij de vloeiende lijnen biedt de R630 tevens perfecte grip tussen uw hoofd en schouder. Het rubberen oppervlak zorgt ervoor dat de telefoon dicht bij uw oor blijft.


Audioprofielen en trilfunctie in vergadermodus


Voor verschillende bedrijfssituaties zijn verschillende audioniveaus en meldingsmogelijkheden vereist. De R630H PRO beschikt over een geavanceerde set audiofuncties, met een profieltoets voor eenvoudig schakelen tussen beltonen voor normale-, en beltonen voor lawaaierige omgevingen. De telefoon beschikt tevens over een trilfunctie bij oproepen voor vergaderingen, extreem lawaaierige omstandigheden en andere bedrijfsomstandigheden waarbij een trilsignaal wenselijk is.


LED-zaklamp met signaalfunctie


De zaklampfuncties van de R630H PRO bieden nog meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden. In de vergadermodus trilt de handset en knippert de LED tijdens inkomende gesprekken. Het telefoondisplay toont de naam van de beller. Tevens worden de toetsen verlicht.

EAN Code 4250366839981

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Compare Products

You have no items to compare.

Become a reseller

Contact us
+32 51 49 59 69
info@voipandgo.be

Every workday
From 08.30h-12.00h and 13.00h-17.30h
Friday closed at 17.00h

Payment methods :

  • Bancontact
  • Visa
  • Mastercard
  • Transfer